Zagorski uskrsni običaji i gastronomska ponuda u središtu Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga Zagoraca ”Kaj” Našice u suradnji s KUD-om ”Zagorci” Beljevina danas je na središnjem gradskom trgu organizirala 3. manifestaciju ”Čez korizmu do Vuzma”. Posjetiteljima su  pokazani nekadašnji zagorski običaji u korizmeno i uskrsno vrijeme, a tijekom trajanja manifestacije građani su mogli  degustirati izložene kolače i jela. U bogatoj gastronomskoj ponudi uživali su brojni naši sugrađani koji su uz štanodve Udruge Zagoraca “Kaj” i KUD-a “Zagorci” proveli subotnje prijepodne. Predsjednica udruge Zagoraca “Kaj” Snježana Fridl istaknula je zadovoljstvo još jednom uspješnom manifestacijom koja prerasta u tradiciju, zahvalila sudionicima na brojnim pripremljenim specijalitetima, a posebno je zahvalila građanima na odazivu i pohvalama.
tekst i foto: Ninoslava Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit