Cvijeće i svijeće za poginule i umrle vukovarske dragovoljce

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Našicama je danas obilježena 29. obljetnicu odlaska 67 naših dragovoljaca u obranu grada heroja Vukovara. Na spomen obilježje “Uskrsla Hrvatska” izaslanstvo Udruge vukovarskih veterana Našice i izaslanstvo Grada Našica položila su vijence i zapalila svijeće za sve poginule i umrle branitelje Vukovara kojima je počast odana i minutom šutnje. U ime udruge vijenac su položili predsjednik Davor Batrac-Keks, Siniša Martinović i Branimir Jokić , a u ime Grada gradonačelnik Josip Miletić, predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba i dogradonačelnik Krešimir Žagar te u ime Savjeta za branitelje Miroslav Ranogajec. Vukovarskim dragovoljcima na doprinosu u obrani domovine zahvalio je gradonačelnik Josip Miletić, a na vrijeme i okolnosti odlaska u obranu Vukovara podsjetio je tajnik udruge Branimir Jokić.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit