U znak zahvalnosti, 8. memorijalna utrka za vukovarske dragovoljce

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U znak braniteljske odvažnosti i hrabrosti naših vukovarskih dragovoljaca, ali i poštovanja i zahvalnosti za podnesenu žrtvu, danas je 8. godinu zaredom organizirana memorijalna utrka, ovaj puta u okolnostima pandemije koronavirusa. U memorijalnoj utrci dužine oko 33 km kroz Našice i susjedna naselja te općine Donja Motičina, Feričanci i Đurđenovac, pred spomen-obilježjima poginulim hrvatskim braniteljima, sudionici utrke Siniša Kanis i dr. Božidar Popović zapalili su svijeće i izmoliti molitvu za sve poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje. Neprekinutost tradicije ove utrke – ističu – nadahnuta je višemjesečnom snagom i otpornošću vukovarskih branitelja pred višestruko nadmoćnijem neprijateljem u jesen 1991.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit