Javna tribina za hrvatske branitelje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Općine Podgorač jučer je organizirala javnu tribinu u sklopu projekta koji provodi Udruga maloljetnih branitelja Hrvatske Osječko-baranjske županije. Projekt obuhvaća radionice, grupna savjetovanja, fokus grupe i individualna savjetovanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji uslijed pandemije uzrokovane virusom COVID-19, a o svemu tome nazočne su izvijestili pravnica Tajana Maroši i defektolog Nenad Lučanin. Projekt financira Ministarstvo hrvatskih branitelja u sklopu javnog poziva za psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji. Ova javna tribina ujedno je bila i završna konferencija projekta „Branitelji jednakih mogućnosti 5“ koji provodi Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Općine Podgorač u partnerstvu s Udrugom specijalne policije iz Domovinskog rata „Orao“ Orahovica-Našice, Udrugom udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Republike Hrvatske Našice, Udrugom djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Podružnicom Osječko-baranjske županije i Udrugom hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Našice. Projekt je odobren od strane Ministarstva hrvatskih branitelja, a u svrhu psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja, hrvatskih branitelja s invaliditetom, HRVI-a, stradalnika i članova obitelji smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata. U ime udruge-domaćina sve nazočne pozdravio je predsjednik Ivica Paulić.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit