Crveni križ sutra započinje s drugom podjelom paketa hrane za osobe u potrebi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradsko društvo Crvenog križa Našice sutra i u  srijedu nastavlja s podjelom paketa  hrane za korisnike zajamčene minimalne naknade po popisu Centra za socijalnu skrb Našice te osobe manjih primanja koje su se tijekom ovog mjeseca upisali za primanje paketa hrane.

Našice,  Podgorač, Koška, Feričanci, Donja Motičina
Korisnici s područja Grada Našica te Općina Podgorač, Koška i Feričanci svoj paket mogu podići u Našicama na adresi Braće Radić 26 (bivši DVD Našice) od 8 do 10 sati.

Đurđenovac
Korisnici s područja Općine Đurđenovac svoj paket mogu podići u Đurđenovcu na adresi Nikole Šubića Zrinskog bb (kod Rada Đurđenovac) od 9 do 12 sati.

Na podjelu paketa potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu.

Gradsko Društvo Crvenog križa Našice partner je u projektu “Zajedno za društvo jednakih mogućnosti II“  čiji  je nositelj Gradsko društvo Crvenog križa Osijek iz EU programa FEAD „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći – faza III“.

Tomislava Justić /GDCK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit