Članovi Nexea teama na svjetskoj rang listi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dolaskom maratonaca kod spomen obilježja na Ovčari završen je ultramaraton dug 344,1 km koji je krenuo 13. a završio 17. listopada pod nazivom „Putevima dragovoljaca HOS-a i bojovnika Domovinskog rata“.
Organizator ultramaratona Zagreb-Vukovar je Udruga dragovoljaca Hrvatskih obrambenih snaga grada Zagreba. U posljednjoj dionici sudjelovali su i članovi URT „ Nexe Team „ Našice Jasna Plemeniti, Vesna Janković i Mario Pavičić.

Jučer je održano i 6. izdanje „PODUNAVLJE TRAILA“, utrka koja je podijeljena u 3 kategorije i primjerena za sve kategorije sportaša ali i rekreativaca te se bodovi zbrajaju Slavonsko-baranjskoj trail ligi na kojoj su također sudjelovali i članovi URT „ Nexe Team” Našice. Stazu u dužini od 23 km istrčali su Dejan Perasić, Ana Tomaić-Bernat i Jasna Plemeniti. Nešto kraću stazu u dužini od 12 km istrčao je Mijo Benković a stazu od 5 km Žana Bilandžić.

Iz URT „ Nexe Team” Našice također ističu da je objavljena svjetska rang lista trkača i trkačica na 100 km na kojoj je Dubravka Mesec ove godine zauzela odlično 11. mjestu dok je Damir Mesec, voditelj škole trčanja našičke udruge na 22. mjestu.

tekst i foto: URT Nexe team

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit