Našičani ponovo viceprvaci! RK Nexe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Rukometaši NEXE-a ovog su vikenda odigrali dvije prvenstvene utakmice Premijer hrvatske rukometne lige – Lige za prvaka i zabilježili dvije pobjede što im je i matematički, kolo prije kraja prvenstva, osiguralo deveti put za redom titulu viceprvaka Hrvatske. NEXE je u subotu slavio u Velikoj Gorici proitiv domaće Gorice s 33:27,  a u jučerašnjem posljepodnevnom ogledu s Umagom našički su rukometaši također bili uvjerljivi pobijedivši s 30:23. NEXE će tako i u idućoj sezoni igrati u prestižnoj SEHA ligi te u EHF Kupu. Jučerašnja utakmica bila je  prigoda za malu svečanost – predsjednik kluba Josip Ergović, direktor Marko Sertić i tajnik Vjekoslav Mahovlić, uručili su devetorici igrača koji napuštaju klub prigodne zahvalnice i darove. U idućoj sezoni u dresu RK NEXE nećemo gledati Josipa Božića Pavletića, Marina Vegara, Marina Sakića, Mirka Hercega, Mislava Nenadića, Davida Špilera, Tomislava Nuića, Damira Halilkovića i Gregora Lorgera. Našičkim rukometaši preostaje još odigrati jednu prvenstvenu utakmicu u srijedu u Zagrebu protiv Dubrave.

Tekst: Danko Justić
Foto: Josip Ledinšćak

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit