Cijepljenje bez prethodnog naručivanja 12. i 13. lipnja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Stožera Civilne zaštite Osječko-baranjske županije Mato Lukić i ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije Nataša Turić danas su u Osijeku održali konferenciju za medije na kojoj objavili javni poziv za cijepljenje stanovnika Osječko baranjske županije bez prethodnog naručivanja protiv bolesti COVID-19. Načelnik Lukić je izvijestio o lokacijama cijepnih punktova. Građani će se moći cijepiti na sedam lokacija: u Osijeku na tri lokacije, zatim u Belom Manastiru, Valpovu i Čepinu te u Našicama u dvorani Osnovne škole Dore Pejačević. izvijestio je načelnik Lukić.
Ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije Nataša Turić je izvijestila da je do 8. lipnja u našoj županiji procijepljeno 41,2 posto odraslog stanovništva, nešto više od državnog prosjeka. Cijepljenje bez prethodnog naručivanja bit će organizirano 12. i 13. lipnja, od 8 do 13 i od 14 do 19 sati, a svi koji se žele cijepiti trebaju ponijeti zdravstvene iskaznice. Cijepit će se samo osobe koje još nisu cijepljene i bit će im određen termin za drugu dozu, a s obzirom na to da će biti korišteno cjepivo proizvođača Pfizer, moguće je cijepiti i djecu stariju od 12 godina, no samo uz pratnju roditelja. Na svakom punktu, dnevno će biti na raspolaganju 200 doza, osim u Osijeku na punktovima Gradski vrt i Zrinjevac gdje je na raspolaganju po 600 doza cjepiva.

U posljednja 24 sata, za područje Osječko-baranjske županije, obrađeno je 218 uzorka od kojih je 9 pozitivno na koronavirus. Na bolničkom liječenju nalazi se 22 osobe od kojih je 3 na respiratoru. U samoizolaciji je 457 osoba.

izvor: OBZ

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit