Sutra je blagdan Srca Isusova i Dan Općine Donja Motičina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom sutrašnjeg Dana općine i blagdana Srca Isusova u Donjoj Motičini, danas su na spomen obilježju u centru Donje Motičine vijence položili i svijeće zapalili vukovarski dragovoljci s područja općine Donja Motičina, načelnik Općine Željko Kovačević, zamjenik župana Osječko – baranjske županije Josip Miletić, gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, te budući vijećnici Općinskog vijeća, predstavnici susjednih općina, predstavnici NK Motičina te predstavnici svih udruga s područja općine Donja Motičina. Prigodnu molitvu je izmolio fra Zvonimir Lutrović. Kako je napomenuo načelnik  Željko Kovačević, sadržaji u sklopu obilježavanj Dana općine bit će održani u skladu s epidemiološkim mjerama.  

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit