Čestitike i zahvala za uspješno njegovanje slovačke tradicije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Izaslanstvo iz Republike Slovačke predvođeno predsjednikom Ureda iseljnih Slovaka Milanom Janom Pilipom, u svom posjetu našem području, jučer je posjetilo Maticu slovačku Markovac i SKUU “Franjo Strapač” Markovac. Domaćini su goste dočekali nastupom pjevačkog zbora te im pokazali Drevenjicu, svoje izdavaštvo i upoznali ih s poviješću i radom folklornog društva i Matice. Dobrodošlicu im je poželjela predsjednica Matice slovačke Markovac Branka Baksa. Predsjednik Ureda Milan Jan Pilip zahvalio je na dobrodošlici, čestitao na uspješnom njegovanju slovačke tradicije te domaćinima poželio puno uspjeha u budućem radu. U izaslanstvu su bili i predsjednik Saveza Slovaka u RH Mirko Vavra, saborski zastupnik Vladimir Bilek i Iveta Balogova – referentica Ureda predsjednika za iseljene Slovake.

 

tekst i foto: N.Pavlus

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit