Krivotvorenim PCR testovima pokušali ući u Republiku Hrvatsku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su 3 kaznena djela od kojih policija izdvaja 2 kaznena djela krivotvorenje isprava.

POKUŠALI UĆI U REPUBLIKU HRVATSKU S KRIVOTVORENIM PCR TESTOM
Jučer, oko 10:20 sati, na cestovni granični prijelaz Erdut doputovali su putnici iz Srbije, dva 22-godišnjaka državljani Mađarske. Prilikom granične kontrole putnici su policajcima dali na uvid PCR testove izdan od Zavoda za javno zdravlje Republike Srbije. Uvidom u sadržaj PCR testova policijski službenici su utvrdili da su testovi krivotvoreni.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede, a četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija PU

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit