Branitelji iz Slavonije darivali obitelji u potrebi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja, Udruga branitelja proizvođača “Panonija” svoje domaće proizvode darivala je obiteljima hrvatskih branitelja koji su ostali bez svojih domova uslijed potresa koji je pogodio šire područje Zagreba i Zagorje, kao i onima koji se nalaze u teškim životnim prilikama. Hrvatski branitelji iz Slavonije organizirani u zadruge i obiteljska poljoprivredna gospodarstva svojim proizvodima uljepšali su uskrsne blagdane obiteljima hrvatskih branitelja od Zagreba, Sesveta, Zaprešića do Marije Bistrice i Gornje Stubice. Donaciju su organizirali i proveli u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja, gdje ih je po dolasku iz Slavonije dočekao ministar Tomo Medved. Ministar je zahvalio predsjedniku Udruge Panonija Pavi Baotiću i predstavnicima braniteljskih zadruga i OPG-ova koje su se uključile u ovu hvalevrijednu akciju. – „Radujem se ovakvim inicijativama koje pokazuju kako su hrvatskih branitelji i u ovim teškim trenucima uz svoj narod i ne zaboravljaju svoje prijatelje u nevolji, a kao i mnogo puta do sada pokazali su kako su solidarno spremni pomoći zajednici i pojedincima u potrebi“ – istaknuo je ministar Medved, zahvalivši svim hrvatskim braniteljima na zajedništvu koje pokazuju u ovim teškim danima. Povodom blagdana ministar Medved uputio je poruku i donaciju obitelji hrvatskog branitelja smrtno stradalog u otklanjanju posljedica razornog potresa, a državna tajnica Nevenka Benić uručila je pakete obiteljima u Krapinsko-zagorskoj županiji. Članovi Udruge branitelja proizvođača Panonija, OPG-ova Delić, Baotić i Kračun te Agroklaster d.o.o. prigodne su pakete s prehrambenim proizvodima uručili obiteljima zajedno s djelatnicima Ministarstva, poštujući pritom mjere prevencije širenja koronavirusa. Ministarstvo hrvatskih branitelja zahvaljuje svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji – Gradu Županji, Općini Bošnjaci te OPG-ovima hrvatskih branitelja i Agroklasteru d.o.o. okupljenima u Udrugu Panonija.

izvor: Ministarstvo branitelja

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit