Biografija: Sarah Bareilles

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageSarah Bareilles rođena je 7. prosinca 1979.  u Californiji. Ona je američka pjevačica, tekstopisateljica i klavijaturistica. Kao srednjoškolka pjevala je u zboru i sudjelovala u glazbenim projektima, a u studentskim danima djelovala je u tamošnjem a cappella zboru Awaken s kojima je snimila album. Nakon studija Sarah Bareilles nastupa u lokalnim klubovima, te kreće na ozbiljnija natjecanja. Nakon dva demo albuma, 2004. snimila je singl 'Undertow' za film 'Girl Play'. Iste godine objavljuje prvi studijski album 'Careful Confessions'. Tijekom 2007. nastupa kao uvodna izvođačica na turneji Aqualunga, Mike, Rocco DeLuca and the Burdena, Maroon 5, Paolo Nutinija te ravnopravno s Jon McLaughlinom. Veliki je uspjeh postigla 2007. godine pjesmom 'Love Song' koji se nalazi na drugom studijskom albumu 'Little Voice'. Pjesma je dospjela do #10 Billboardove pop ljestvice singlova.
www.sarabmusic.com

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit