25 godina ‘Thrillera’

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageLegendarni album Michaela Jacksona ‘Thriller’ proslavlja 25 godina od svog dolaska na tržište. Uz album će biti objavljeni i remiksevi pjesama koje su za Jacksona odradili Kanye West, Akon i Will.I.Am, te rijedak i još neobjavljen materijal iz tog doba.

West je obradio pjesmu 'Billie Jean', Will.I.Am 'The Girl Is Mine' i 'P.Y.T'., dok su pjesmu 'Wanna Be Startin' Somethin' obradili zajedničkim snagama Akon i Will.I.Am. Među još neobjavljenim materijalom našla se je pjesma 'For All Time', koju je Jackson osobno napisao i glazbeno obradio. Album će imati i DVD, na kojem će se naći video snimke pjesama 'Thriller', 'Beat It' i 'Billie Jean', te nastup na specijalnom izdanju NBC-eve emisije ‘Motown 25: Yesterday, Today, Forever’ iz 1983. godine. Sve to izlazi 12. veljače 2008. pod nazivom 'Thriller – 25th Anniversary Edition'.
www.michaeljackson.com

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit