Biografija: Dolores O’Riordan

Facebook
Twitter
Pinterest

ImageSredinom ‘90-tih, irski bend The Cranberries imali su nekoliko hitova koji ih je izbacio na same vrhove ljestvica. Godinu za godinom, album za albumom pomalo je počela padati pažnja oko njih, pa su se prije par godina članovi benda odlučili pozabaviti vlastitim karijerama, a The Cranberries su stavili u mirovanje. Pjevačica benda Dolores O’Riordan odlučila izdati svoj samostalni prvijenac kojeg je nazvala ‘Are You Listening?’. ‘Ordinary Day’ otvara sam album, a govori o njenoj novoj inspiraciji Dakoti Rain, njenoj posljednjoj curici koja je sada stara svega tri godine. Pjesma je dosljedni nastavak karijere nakon The Cranberriesa, melodični gitar-pop upotpunjen laganim vokalom. Krajem lipnja 2007. pušten je i drugi singl s ‘Are You Listening?’ ‘When We Were Young’.

www.doloresoriordan.net.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit