Besplatno skinite Urbana

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageSredinom prosinca 2007. Urban & 4 objavili su novi singl ‘Limun’ koji najavljuje novi album ‘Merkur/Negativ’ čiji je izlazak predviđen za veljaču 2008. godine. Album će biti sastavljen iz dva ravnopravna dijela, ‘Merkura’ i ‘Negativa’, koji će svaki donijeti po 7 pjesama. Kako se singl neće naći u prodaji, bend je u dogovoru s Croatia Recordsom, svojim izdavačem odlučio dati besplatan download pjesme, na stranici myspace.com/urbanandfour, gdje se mogu naći i dodatne informacije i fotografije.

Pjesma ‘Limun’ najavljuje dio albuma pod nazivom ‘Merkur’, dok će pred samo objavljivanje albuma izići i singl ‘Negativa’. Samo snimanje albuma je u završnoj fazi. Jedan dio je snimljen u studiju Predraga Trpkova na Krku, a drugi dio u studiju Maria Juničića u Rijeci. Zbog teške povrede noge bubnjara Marka Bradaschie, snimanje albuma je privremeno bilo prekinuto, pa je iz tog razloga i sam izlazak albuma odgođen. Na albumu će biti nekoliko gostiju, a imena nekih će javnosti biti poznata tek po izlasku albuma.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit