‘Još i danas zamiriši trešnja’

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageNakon hita „Igra bez granica“ koji je obilježio proteklu godinu osvojivši srca publike širom regije i označio prekretnicu u glazbenom izričaju Toše Proeskog, novi singl s istoimenog Tošinog albuma je pjesma „Još i danas zamiriši trešnja“.

Tošina iznimna interpretacija udahnula je potpuno novi život ovoj velikoj uspješnici Miroslava Rusa, a Toše ju je izrazito volio i nazivao svojom autobiografskom pjesmom. Uz stihove i glazbu Miroslava Rusa novi aranžman za singl „Još i danas zamiriši trešnja“ potpisuje Nikša Bratoš. Uz hrvatsku verziju, pjesmu „Još i danas zamiriši trešnja“ na albumu „Igra bez granica“ možete poslušati i na makedonskom jeziku. I dok Tošine pjesme i dalje drže same vrhove domaćih top ljestvica bliži se 25. siječanj kada bi tragično preminuli makedonski slavuj proslavio svoj 27. rođendan.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit