Gradski proračun preko 40 milijuna kuna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageNa današnjoj sjednici Gradskog poglavarstva usvojen je prijedlog rebalansa gradskog proračuna za ovu te prijedlog proračuna za sljedeću godinu. Proračun za 2008. prema ovom prijedlogu iznosi 40.465.000 kuna. Usvojen je prijedlog odluke o osnivanju Savjeta mladih Grada Našica te prijedlog odluke o dodjeli stipendija studentima. Za studijsku 2007./08., Grad će dodijeliti 35 stipendija u iznosu 600 kuna mjesečno.

Usvojeni su i prijedlozi plana rada Gradskog poglavarstva i Gradskog vijeća za 2008. godinu. Među ostalima, donesena je  odluka i o sufinanciranju djece jasličke dobi novoga vrtića “Hlapić” u Našicama. Grad Našice bit će generalni pokrovitelj Božićnog malonogometnog turnira te proglašenja najboljih sportaša Našica za tekuću godinu. Poglavarstvo je donijelo odluku o kupovini i raspodjeli poklon-paketa za socijalno ugrožene starije i nemoćne osobe te višečlane obitelji. Udovoljeno je zamolbi Udruge za sport i rekreaciju “Sokol” Našice za privremeno korištenje neizgrađenog građevinskog zemljišta za potrebe promicanja i unapređenja sporta i rekreacije. Riješene su i brojne zamolbe za financijsku pomoć.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit