Adventski kalenDAR DOBROTE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Pripremate se za Božić otvarajući prozorčiće, ali ne jedete čokoladice, već činite dobra djela. Na taj način, Božić će doista biti čaroban – vama, ali i nekom drugom. Adventski kalenDAR DOBROTE  pripremila je Humanitarna udruga “Dar dobrote” za našu našičku socijalnu samoposlugu.

-Teško da ćemo nadmašiti ono od prije dvije godine, kada je skoro tri stotine “kalendara” prikupljeno za pomoć radu socke, ali vjerujem da ćemo dostići onaj minimalni cilj od 102 obitelji koliko ih imamo na popisu naših korisnika. Ako se želite priključiti, javite mi se bilo gdje i bilo kako, a ja vam dodijelim broj. Taj broj čini vašu obitelj kojoj ćete pomoći s vašim adventskim kalendarom. I onda, 21.12. vašu košaricu dobrih djela donosite donirati u Socijalnu samoposlugu, a naš posao je te donacije dostaviti na pravu adresu te donijeti osmijehe na mnoga lica, stara i mlada, naših korisnika. Pomoći ćete čak i lajkom ili podjelom objave, jer sve je na javno pa će se tako puno dalje čuti. Pa što reći osim krenimo, čekam vaše prijave, osmijehe i srca puna dobrote – objavio je predsjednik Udruge Robert Kresić na facebooku i ispričao nam u današnjem gostovanju u našoj emisiji “Gost tjedna”.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit