Krivotvorio službene zapisnike

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijski službenici Službe gospodarskog kriminaliteta i korupcije Policijske uprave osječko-baranjske proveli su kriminalističko istraživanje te utvrdili postojanje osnovane sumnje da je 63-godišnjak iz Osijeka počinio kazneno djelo krivotvorenja službene ili poslovne isprave. Utvrđeno je da je tijekom 2020. i 2021. godine 63-godišnjak kao djelatnik državne institucije sačinio više zapisnika o obavljenim poslovima koje nije obavio, već je unosio neistinite podatke i krivotvorio potpise.

KUPOVALI UKRADENOM BANKOVNOM KARTICOM
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 22-godišnjak i 23-godišnjakinja iz Osijeka počinili tri kaznena djela: krađu, računalnu prijevaru i krivotvorenje isprave.
Naime, 20. i 21. studenoga počinitelji su 29-godišnjakinji ukrali ruksak u kojem se nalazio novčanik s dokumentima i karticom, kojom prilikom su bankovnom karticom izvršili nekoliko transakcija u više trgovačkih radnji potpisujući trgovačke „slipove“ imenom oštećene. Materijalna šteta iznosi oko 5.000,00 kuna.

PLATILA PELETE KOJE NIJE DOBILA
Preko Njuškala je 43-godišnjakinja 3. studenoga dogovorila kupnju 8.040 kg peleta za ogrijev za što je uplatila nepoznatoj osobi oko 29.000,00 kuna. Nakon što je novac uplaćen, osoba se više nije javila niti je pelete isporučila.

6 PROMETNIH NESREĆA U 24 SATA
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća od kojih je u dvije prometne nesreće pet osoba zadobilo lake tjelesne ozljede, dok su ostale četiri prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu. Tri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka te po jedna na području Belog Manastira, Đakova i Belišća.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit