“Advent u Našicama” i druge subote privukao mnoge građane

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Program “Advent u Našicama” održan je i druge adventske subote. Na velikom adventskom vijencu u središtu grada upaljena je druga svijeća, a molitvi župnika i gvardijana fra Zorana Bibića pridružili su se mnogi Našičani. Predsjednik udruge “DarNa” Milan Papučić zahvalio je svim sugrađanima na dolasku i podršci te ih je pozvao da se i iduće dvije subote pridruže programu i pripremi za Božić. Ove subote čitači su bili volonteri Caritasa Župe sv. Antuna Padovanskog; iduće će biti članice Zajednice žena “Katarina Zrinski”, a pjevat će HKD-a “Lisinski”.
U adventskom šatoru organizirana je izložba ručno rađenih proizvoda KUD-a “Tamburica” Velimirovac i KUD-a “Zagorci” Beljevina. U programu prezentacija i degustacija te prodaje suvenira sudjelovale su i Lovačka udruga “Jelen” Našice, Udruga voćara i vinogradara Našice, Učenička zadruga “Isidora”, Prva hrvatska bačvarija i destilerija “Pepel-Co” Našice te Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo “Bošnjak”. U adventskim kućicama za gastronomsku ponudu pobrinuli su se: Udruga žena “Lila”, Udruga starih športova “Slavonac”, KUD “Jasen” Šaptinovci i “City caffee”. U adventskom šatoru koncert s prigodnim božićnim i tradicionalnim pjesmama održali su KUD “Zagorci” Beljevina i KUD “Crkvari”. Predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba i zamjenik gradonačenika Krešimir Žagar iskazali su zadovoljstvo bogatstvom programa i raznolikošću ponude te posjećenošću i dobrim raspoloženjem građana. Pozvali su sve da se adventskom programu pridruže i iduće dvije subote.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit