Potpisani ugovori o stipendiranju studenata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Općinski načelnik Općine Podgorač Goran Đanić danas je organizirao svečani prijem stipendista i potpisivanje Ugovora o dodjeli stipendija Općine Podgorač studentima za studijsku 2019./2020. godinu. Kako je prigodom potpisivanja ugovora istaknuo, Općina svake godine dodjeljuje stipendije studentima u iznosu 600 kuna mjesečno. Želja je Općine – rekao je načelnik Đanić – imati što više visokoobrazovanih ljudi koji će svoju egzistenciju ostvariti na podgoračkom području pa stoga Općina ulaže sredstva i u opremanje poduzetničke zone i komunalnu infrastrukturu. Za iduću studijsku godinu načelnik je najavio povećanje stipendija na 800 kuna mjesečno. Stipendija je dodijeljena za osmero studenata koji su istaknuli kako im je stipendija dobrodošla financijska pomoć za podmirenje troškova prijevoza, stanovanja ili prehrane.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit