Članovi Savjeta mladih na okruglom stolu u Đakovu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageČlanovi Savjeta mladih Grada Našica bili su u Đakovu na okruglom stolu predstavnika savjeta mladih svih gradova i općina Osječko-baranjske županije. Sudionike okruglog stola pozdravili su domaćini – gradonačelnik Đakova Zoran Vinković i predsjednik đakovačkog Savjeta mladih Goran Soldo. Cilj okruglog stola bio je upoznavanje programskih sadržaja i projekta, uz razmjenu ideja i iskustva u radu mladih na razini županije. Bio je to prvi koordinirajući, instruktivan i vrlo poticajan skup otkad postoji institucija savjeta mladih. Dogovorene su smjernice rada i buduće suradnje te je dogovoren sastanak u Osijeku na kojem će biti razmotreni programi rada i suradnje mladeži Osječko-baranjske županije.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit