Danas ponovno u Crvenom križu druženje uz društvene igre

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nakon prošlotjednog prvog druženja, mladi Crvenog križa Našice danas za sve školarce organiziraju drugo. Pripremili su društvene igre, grickalice i sokove, a glavni dio bit će Mala olimpijada – igrice Crvenog križa, u kojima najbolje očekuju nagrade. Pozivaju sve školarce na današnje druženje u 16 sati, u prostore Crvenog križa na Čimenu, Ulica Petra Preradovića 2. Za više informacija kontaktirajte 613-275.

Cilj ove aktivnosti je pozvati mlade na druženje uz društvene igre radi poticanja socijalizacije, razvoja komunikacije i stjecanja novih edukacija. Edukacija je u modernim igrama sveprisutna jer igre snažno potiču razne vještine kod djece: spretnost, brzinu reagiranja, asocijativnost, razvoj taktike i strategije, donošenje odluka i praćenje strukture pravila.

izvor: GD CK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit