Tragovima prošlosti do europske budućnosti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U srednjoj školi Isidora Kršnjavog jučer je održano predstavljanje istraživačkog rada građanskog praćenja pod nazivom „Tragovima prošlosti do europske budućnosti“. Istraživanje su predstavili članovi istraživačke skupine „Isidor’s investigators“. Predmet istraživanja bio je projekt financiran sredstvima Europske unije „Rekonstrukcija dvoraca Pejačević – Velikog i Malog“. U 45 minuta, učenici su predstavili sve faze projekta kao i rezultate, među kojima i podatak kako obnovu dvoraca i rekonstrukciju središnjeg gradskog trga podržava 96% anketiranih sugrađana. U projektu škole otvorene kohezije sudjeluje 10 škola iz Hrvatske, a našička srednja škola jedina je s područja naše županije. Najbolji projekt među ovih deset škola bit će proglašen 15. rujna, a nagrada za najbolji tim je posjet Bruxellesu i EU parlamentu.
tekst i foto: Robert Rigo

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit