Na 8. manifestaciji “Mali grad velikog srca” prikupljeno 22.774 kune

Facebook
Twitter
Pinterest

Sinoć je u našem gradu održana 8. humanitarna manifestacija “Mali grad velikog srca”, u organizaciji Humanitarne udruge “Dar dobrote” i prijateljskih udruga. Pokrovitelj je bio Grad Našice. Manifestacija je obuhvatila “Sajam dobrote” na kojem su udruge predstavile svoje aktivnosti, a zatim se pridružile u pripremi gastro ponude od koje je sav prihod namijenjen Socijalnoj samoposluzi. U Sajmu dobrote uz domaćine – Humanitarnu udrugu “Dar dobrote” – sudjelovali su: Udruga starih športova” Slavonac”, članice DND-a Našice, Udruga žena Našičko Novo Selo, Udruga žena Lila, Moto klub “Racing”, Lovačka udruga “Jelen”, KLAN i Zajednica žena HDZ-a “Katarina Zrinski”. Okupljene je zabavljao tamburaški sastav “Čokanj”.

U ime organizatora manifestacije – Udruge “Dar dobrote”, predsjednik Robert Kresić istaknuo je zadovoljstvo kontinuitetom održavanja manifestacije „Mali grad velikog srca” te odazivom udruga i građana.

“Osmu godinu svi zajedno pokazujemo da smo „Mali grad velikog srca”. Odaziv je fantastičan i stvarno mi je drago što smo zadržali velik odaziv udruga i suradnika koji nisu odustali unatoč nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji, ne samo lokalno, ne samo nacionalno, nego i globalno. Humanitarni prilog prikupljen na ovoj manifestaciji bit će vjetar u leđa za jesen koja je izrazito teška što se tiče donacija u Socijalnoj samoposluzi – rekao je Robert Kresić.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba rekao je kako je, uz humanitarnu notu, svrha manifestacije prikazati djelovanje naših udruga. Istaknuo je kako su Našice grad udruga kojih ima oko 100.

-Našičke udruge žive punim plućima u našem gradu, prezentiraju druženje, zajedništvo i sinergiju, a ova manifestacija najbolji je primjer toga. Udruge su dobar duh našeg grada i ja im zbog toga nudim svoju potpunu podršku . Pravo je zadovoljstvo vidjeti naše sugrađanke i sugrađane, od mladih do starih, da se druže i vesele – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba. Zahvalio je predsjedniku udruge “Dar dobrote” Robertu Kresiću na dobroj organizaciji i održavanju kontinuiteta manifestacije. – U skladu s epidemiološkim mjerama, uspijeva se nastaviti kontinuitet obilježavanja Dana grada, događanjima od lipnja do listopada – sa zadovoljstvom je istaknuo gradonačelnik.

Kako smo danas doznali od predsjednika Udruge “Dar dobrote” Roberta Kresića, na jučerašnjoj manifestaciji “Mali grad velikog srca” prikupljene su 22.774 kune.

 

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit