Požari na vozilima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su 4 kaznena djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo računalna prijevare.

KORISTIO TUĐU BANKOVNU KARTICU
Tijekom kolovoza ove godine, u Osijeku, nepoznati je počinitelj ukrao bankovnu karticu te s više bankomata podigao novac. Vlasniku, 46-godišnjaku, počinjena je materijalna šteta više tisuća kuna.

POŽARI NA VOZILIMA
Jučer oko 13:15 sati, na državnoj cesti D7, u Čepinu, zapalio se teretni automobil, vlasništvo pravne osobe, kojim je upravljao 42-godišnjak. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čepin. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je do požara došlo uslijed kvara u prostoru motora. Vozilo je u potpunosti izgorjelo te je vlasniku nastala materijalna šteta oko 80.000 kuna. Jučer oko 12:25 sati, na državnoj cesti D34, između Viljeva i Svetog Đurđa, došlo je do požara na priključnom vozilu teretnog automobila, kojim je upravljao 56-godišnjak. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Miholjac. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je do požara došlo zbog puknuća gume na priključnom vozilu, a uslijed blokade kotača i trenja došlo je do zapaljenja guma i podvozja. U požaru su izgorjele gume i podvozje priključnog vozila te suha trava površine oko 300 prostornih metara.Vlasniku (41) nastala je materijalna šteta oko 40.000 kuna.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 6 prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće jedna osoba je teško, a jedna lako tjelesno ozlijeđena, dok su preostale četiri nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu.Na području Osijeka dogodile su se 4, a na području Našica 2 prometne nesreće.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit