5. memorijal ” Krešimir Ivić – jedan od nas”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji  NK Šipovac, obitelji Ivić i  Krešinih prijatelja te Udruge „Uvijek tu”, a pod pokroviteljstvom Grada Našica, jučer je na Šipovcu održan peti memorijal “Krešimir Ivić ‐ jedan od nas” u sjećanje na prerano preminulog Krešimira Ivića. Tradicionalno je upriličeno natjecanje u kuhanju čobanca, te drugi zabavno glazbeni sadržaji. Na početku natjecanja sve sudionike i goste pozdravili su predsjednik NK “Šipovac” Vjekoslav Mahovlić i gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba, koji je natjecanje proglasio otvorenim, a nazočni su bili i predsjednik Vijeća mjesnog odbora Grada Našica Darko Cerovski i direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler.

I ovogodišnji memorijal imao je humanitarni karakter – prikupljenim donacijama pokrenut će se projekt obnove dječjeg igrališta na Šipovcu. Igralište je omiljeno mjesto okupljanja najmlađih, ali i svih ostalih stanovnika ovog našičkog naselja.

Natjecanje u pripremanju čobanca ove je godine okupilo 23 ekipe, a nakon predviđenog vremena za kuhanje, prosudbena je komisija kušala i ocijenila sva jela. Najbolji čobanac skuhala je ekipa pod nazivom “Džoni i sedam patuljaka”, drugo mjesto osvojio je “MC Team”, a treće mjesto pripalo je ekipi “Tko razumije, shvatit će”. Sva jela mogla su se slobodno kušati, pa je ugodno druženje uz nastup TS “Bećarine” potrajalo do dugo u noć.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit