Pobjednici turnira “UDD Ćuro gradnja”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga starih športova “Slavonac” Našice danas je organizirala tradicionalni boćarski turnir povodom blagdana Velike Gospe – Memorijal “Vitomir Flegar Vito – Josip Pavlus Jorač”. Turnir je održan na terenima ispred prostorija udruge, okupio je 7 ekipa, a otvorio ga je gradonačelnik Krešimir Kašuba u ime Grada Našica koji je zajedno s Turističkom zajednicom i Športskom zajednicom Grada pokrovitelj turnira.

– Posebno mi je drago otvoriti ovaj tradicionalni turnir u organizaciji Udruge starih športova “Slavonac” Našice – udruge koja u našem gradu djeluje već više od 20 godina. Ovaj turnir održava se u spomen onih koji su zadužili Našice svojim dugogodišnjim djelovanjem na području sporta i sretan sam kada vidim da se ljudi trude nastaviti ovaj tradicionalni turnir – rekao je gradonačelnik.

Predsjednik Udruge starih športova “Slavonac” Našice Stjepan Konjetić istaknuo je tradiciju ovog turnira i razlog njegovog održavanja.

– Ovaj turnir u boćanju radimo u spomen na 12 naših preminulih članova, posebno Vitomira Flegara i Josipa Pavlusa koji su ostavili neizbrisiv trag u našoj udruzi. Svima smo odali počast i položili cvijeće te zapalili svijeće na spomen–obilježju „Uskrsla Hrvatska”. S nama je bio i gradonačelnik Krešimir Kašuba s kojim imamo izvanrednu suradnju. Zahvaljujem svima koji ste došli podržati ovaj turnir – rekao je predsjednik USŠ “Slavonac”.

Turnir je osvojila ekipa “UDD Ćuro gradnja”, 2. mjesto osvojila je ekipa “Lađanska Galeri”, 3. ŠUD “Šaran”, a 4. mjesto USŠ “Slavonac” Našice. Za najuspješnije ekipe bile su osigurane nagrade, a za sve sudionike i posjetitelje gastronomska ponuda.

Sutra USŠ “Slavonac” organizira turnir u starim sportovima za žene.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit