NK NAŠK pobjednik 16. memorijalnog turnira “Vlado Liović”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

NK NAŠK pobjednik je 16. Memorijalnog nogometnog turnira “Vlado Liović” koji je tijekom vikenda odigran u Osijeku. Našički su nogometaši u polufinalu svladali ekipu Grafičar -Vodovoda s uvjerljivih 5:1 (Kuš 2, Pavlović, Mario Tomić i Kaltenbaher po jedan).
U finalnom susretu, koji je odigran jučer, NAŠK je deklasirao domaću Olimpiju s čak 8:0 i zasluženo osvojio ovogodišnji turnir. Četiri pogotka postigao je Mihael Tomić, koji je proglašen za najboljeg strijelca turnira, a po jednom su mrežu odmaćina tresli Matej Jović, Antonio Kuš, Marin Pavlović i Marin Kuzminski, koji je ujedno proglašen za najboljeg igrača turnira. Titula najbojeg vratara pripala je Mariju Banoviću.

Tekst: Danko Justić

Foto: NK Olimpija Osijek

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit