2. “Podgoračka ljetna noć”

Facebook
Twitter
Pinterest

Jučer je održana 2. ovogodišnja “Podgoračka ljetna noć”. Ovoga puta u organizaciji HKD-a “Podgoračani”. Program je obuhvatio ples s balonima u paru, ručno runjenje kukuruza, trčanje s jajetom u žlici i natjecanje u kuhanju čobanca. Čobanac je kuhalo 14 ekipa, a 1. mjesto osvojili su Marina Maurac i Stjepan Ričko, 2. Anica Barišić i Anđelko Kovač, a 3. Nurudin Hadžisejdić i Bruno Mikec. U ručnom runjenju kukuruza 1. su bili Sandra Kušenić i Mario Bencak, 2. Ružica Habus i Mario Zušćak, a 3. Anica Kovač i Antun Mlinarić. U natjecanju u plesu s balonima 1. mjesto osvojili su Natalija Lukačić i Anđelko Kovač, 2. Marija i Zdravko Vinić, a 3. Manuela i Emanuel Varga. U trčanju s jajetom u žlici 1. je Samanta Varga, 2. Vanesa Kušić, a 3. Lara Greganić.
Podgoračka ljetna noć organizirana je pod pokroviteljstvom načelnika Općine Podgorač koji je bio zadovoljan i ovom 2. ovogodišnjom noći koja – istaknuo je – sadržajem i odazivom dokazuje da zaslužuje svoje mjesto u turističkoj ponudi županije.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit