Ljetna škola tehničkih aktivnosti

Facebook
Twitter
Pinterest

Centar tehničke kulture Našice i Zajednica tehničke kulture Grada Našica jučer su, kod brane na Lapovcu, organizirali “Ljetnu školu tehničkih aktivnosti”. Modelarska radionica obuhvatila je izložbu maketa modela plovila čamaca i brodica, letjelica, aviona i zmajeva, zatim izradu prigodnih aviončića i zmajeva, sastavljanje i puštanje, natjecanja, prezentacije i ostale zanimljivosti u avio i brodo-modelarstvu. Radionici su se odazvali brojni naši najmlađi sugrađani koji su uživali u atraktivnim događanjima, a najviše su ih i ovoga puta zainteresirali konstrukcija i letovi zmajeva. Projekt financiraju Grad Našice i Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit