16. Izbor najljepše okućnice

Facebook
Twitter
Pinterest

Prva hrvatska bačvarija i destilerija “Pepel-Co” vl. Hrvoja Pepelka ove je godine po 16. puta organizirala Izbor najljepše okućnice na području Grada Našica. Članovi Povjerenstva u sastavu: Silvija Lučevnjak, Hrvoje i Julijo Pepelko, Milan Papučić i Ines Lijić prikupili su prijedloge te uskladili mišljenja kako bi nagradili one obitelji čije imanje krasi postojana uređenost, otvorenost okruženju i zajedništvo rada na održavanju okućnice.

I ove godine omogućeno je predlaganje i sudjelovanje u Izboru svim našim sugrađanima putem Facebook stranice Pepel-Co kako bi se pridonijelo afirmaciji ove manifestacije osobito kod mlađih sugrađanki i sugrađana, a mogućnost predlaganja imali su i sami vlasnici, susjedi i turisti ili gosti našega grada.

Proglašenje najljepše okućnice održano je danas, u sklopu obilježavanja Dana grada Našica. Nagrada i priznanje Prve hrvatske bačvarije i destilerije “Pepel-Co” za najuređenije okućnice uručeni su:
1. OBITELJI PAVIĆ, Hinka Juhna 27, Našice,
2. OBITELJI ŠKARICA-ŠPREM, Miroslava Krleže 45a, Makloševac
3. OBITELJI VALENČAK, Donja Mala 11, Zoljan.

-“Veliko zanimanje za Izbor najljepše okućnice na području Grada Našica dokazuje želju naših sugrađana da svojim radom i zalaganjem pridonesu što kvalitetnijoj estetskoj, hortikulturnoj i turističkoj razglednici našega grada i okolnih naselja, kako u etno stilu tako i u suvremenim idejnim rješenjima uređenja životnoga i radnog prostora. Veseli nas sve više prijedloga i sudionika tijekom provođenja ove akcije koja otkriva mnogim pogledima nedostupne ili skrivene ljepote našičkoga kraja” – rekao je organizator Izbora Hrvoje Pepelko, vlasnik Prve hrvatske bačvarije i destilerije “Pepel-Co”.

izvor: “Pepel-Co”

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit