Osječko-baranjska županija dodijelila priznanja i najboljim srednjoškolcima

Facebook
Twitter
Pinterest

Zamjenik župana Josip Miletić primio je danas učenike srednjih škola s područja Županije koji su osvojili prva mjesta na županijskim i međužupanijskim natjecanjima u tekućoj školskoj godini.

Čestitavši im na uspjehu dožupan Miletić je istaknuo da Osječko-baranjska županija sustavno brine o svim obrazovnim ustanovama, edukaciji djelatnika i podršci učenicima i studentima. Niz je projekata i potpora kojima Županija godinama nastoji unaprijediti obrazovni sustav, od izgradnje i rekonstrukcije škola i školskih dvorana, osiguravanja stipendija pa sve do izgradnje dva Regionalna centra kompetentnosti kojima će se dodatno poboljšati uvjeti rada i učenja u strukovnim školama.

– Posebno nam je drago vidjeti uspješnu i marljivu djecu i podržati ih na putu do njihova uspjeha. Ove nagrade neka im budu motiv i poticaj u daljnjem radu, ali i svojevrsna obveza da budu još bolji i ustrajniji. Današnja priznanja kruna su predanog zalaganja ne samo njih, već i njihovih roditelja, učitelja i mentora. Osječko-baranjska županija uvijek će uvijek biti pomoć i podrška svim obrazovnim institucijama i djelatnicima jer smo svjesni da je znanje temelj svakog napretka – kazao je Miletić.

Učenica drugog razreda III. gimnazije Osijek Lucija Hunjadi priznanje Osječko-baranjske županije dobila je za osvojeno prvo mjesto na županijskom natjecanju iz biologije i kemije.

– Potrebno je uložiti veliki trud u ostvarenje ovakvog rezultata, a pripreme traju tijekom cijele godine. Zahvaljujući pomoći i trudu mentora sve je puno lakše, a osvojeno priznanje mi je velika čast i odgovornost. Lijepo je doći na ovo mjesto i vidjeti toliko vršnjaka koji su ostvarili jednako vrijedne rezultate – zaključila je Hunjadi.

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit