13. tradicionalni nogometni turnir „4 slovačka sela”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Pod pokroviteljstvom Saveza Slovaka RH odigran je 13. tradicionalni nogometni turnir „4 slovačka sela”. Sudjelovali su: NK „Željezničar“ Markovac Našički, NK „Vihor“ Jelisavac, NK „Omladinac“ Josipovac Punitovački i „NK „Zrinski“ Jurjevac Punitovački.

U subotu su odigrana dva susreta – u prvom su Markovčani nakon neriješenog rezultata 1 : 1 s Jurjevčanima i jedanaesteraca 3:1 za Jurjevčane, izgubili rezultatom 2:4, dok je u drugom josipovačka ekipa nadigrala Jelisavčane s 2:1.Turnir se nastavio u nedjelju utakmicom za treće mjesto u kojoj su igrale ekipe Jelisavca i Markovca Našičkog. Dvoboj je završio pobjedom Jelisavca sa 4:2. Finalni susret odigrali su jurjevački NK „Zrinski” te josipovački NK „Omladinac”, a u ovoj utakmici ekipa iz Jurjevca nadvisila je ekipu iz Josipovca rezultatom 4:0.

Nakon turnira tradicionalno su proglašeni najbolji sudionici turnira: najbolji strijelac bio je Bruno Jantula iz „Vihora“, najboljim igračem proglašen je Luka Matković iz „Zrinskog“, a najboljim vratarom Mateo Brandis iz „Omladinca“. Pehare sudionicima za osvojena mjesta te prelazni pehar pobjedniku, uručio je i čestitao na uspjehu predsjednik Saveza Slovaka u RH Mirko Vavra.

 

izvor: Općina Punitovci

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit