Župan Ivan Anušić posjetio Općinu Đurđenovac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Župan Ivan Anušić danas ( 21.4.2021.) je sa suradnicima posjetio i Općinu Đurđenovac. Nakon obilaska najznačajnijih ostvarenih projekata – energetski obnovljene Osnovne škole Josipa Jurja Strossmajera, rekonstruiranog i dograđenog Dječjeg vrtića “Jaglac” i gradilišta novog Tržnog i poduzetničkog centra, istaknuo je kako je kao župan zadovoljan radom općinske uprave i načelnika Hrvoja Topalovića. Župan je istaknuo da je Županija u Općinu Đurđenovac u protekle 4 godine investirala 17 milijuna kuna, a uz navedene, istaknuo je i projekt obnove i opremanja Doma zdravlja Đurđenovac kao i sufinanciranje besplatnog školskog obroka.
Načelnik Hrvoje Topalović je podsjetio da je Općina, u suradnji sa Županijom i Vladom RH, u protekle četiri godine realizirala povijesne projekte. Istaknuo je uređenje nerazvrstanih cesta, nogostupa, mrtvačnica, sportskih i sakralnih objekata, a posebno je izdvojio izgradnju vodocrpilišta i vodoopskbu u svim općinskim naseljima. Dodao je kako je kao općinski načelnik posebno ponosan na rekonstruirani i dograđeni Dječji vrtić “Jaglac”, a najavio je i realizaciju projekta kanalizacije za koju je pripremljena projektna dokumentacija. Topalović je istakno i to da su ostvareni i socijalni programi, a posebno je izdvojio program Zaželi i skrb o najstarijim građanima. Ovaj je projekt u prvoj fazi bio vrijedan 5 milijuna, a uskoro počinje i druga faza projekta vrijednosti 3,5 milijuna kuna. U prvoj je fazi zaposleno trideset žena koje su brinue o 150 korisnika starije životne dobi, a uskoro će skrbiti o čak 260 starijih građana Općine Đurđenovac. Topalović je na suradnji, pomoći i podršci posebno zahvalio županu Anušiću i premijeru Plenkoviću.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit