Znanstveno-stručnim skupom bit će obilježena 135. obljetnica rođenja skladateljice Dore Pejačević

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Osnovna glazbena škola „Kontesa Dora“, Zavičajni muzej Našice, Udruga za hrvatsku povjesnicu u Našicama i Ogranak Matice hrvatske u Našicama organizatori su Znanstveno-stručnog skupa “Izazovi baštine Dore Pejačević” koji će 18. rujna biti posvećen 135. obljetnici skladateljičinog rođenja. Danas je tim povodom održan sastanak organizatora. Zaključeno je da će moderatorica skupa biti akademkinja Koraljka Kos. Izlagači će biti Marina Kopri iz Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora”, Sanja Kiš Žuvela i Dalibor Davidović iz Muzičke akademije Zagreb, Nada Bezić iz Hrvatskog glazbenog zavoda Zagreb, muzikologinja Vilena Vrbanić iz Zagreba te Renata Bošnjaković i Silvija Lučevnjak iz Zavičajnog muzeja Našice. Uoči znanstveno-stručnog skupa bit će održan i prigodan koncert u organizaciji Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” Našice.

Asja Godžirov-Kurilj

foto: arhiva RN

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit