Zlatni na najtežoj utrci sezone

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Član Plivačkog kluba Orahovica i član Zagrebačkog Triatlon kluba Swibir Emanuel Puhanić iz Našica priprema se u Poreču za neke od zadnjih utrka u sezoni te svakodnevno pliva, vozi bicikl i trči. Ovog vikenda u Poreču, u sklopu triatlonske Ironman utrke, organizirana je i atletska utrka na 1600 metara, Ironkids. Utrka na jednu milju je kraljica svih atletskih utrka i glasi za jednu od najtežih trkačkih disciplina. Srednjoprugaši moraju imati vrlo veliku snagu, brzinu ali i izdržljivost te toleranciju na laktate što utrku na 1600m čini izrazito napornom. Emanuel je svoj cjelogodišnji trud i rad okrunio zlatom na jednoj od najtežih utrka ove godine u Istri te se uskoro vrača kući sa zlatom oko vrata. Uz to što je odličan plivač, atletičar i triatlonac, Emanuel je prije svega vrhunski tenisač te se na Hrvatskoj rang ljestvici, u svojoj dobnoj skupini, nalazi visoko rangiran na 25 mjestu.
tekst: Robert Rigo
foto: PK Orahovica

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit