Žirafa Suli u posjetu djeci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice i Dječji vrtić “Zvončić” danas su povodom Međunarodnog dana dječje knjige u Dječjem vrtiću “Zvončić” organizirali predstavljanje slikovnice “Suli u avanturi – putovanje” autorice Maje Šimleša.

Na početku predstavljanja djecu su pozdravile i gošću predstavile ravnateljica Dječjeg vrtića Snježana Kanđera i ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice Silvija Šokić, nakon čega je autorica djeci predstavila Suli i njezine avanture.

Inače, ova slikovnica drugi je nastavak Sulinih avantura, prva slikovnica “Suli u avanturi – prijateljstvo” objavljena je 2017. godine, a autorica je rekla kako se sprema i treći nastavak.

 

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit