Zimski su uvjeti, oprezno u prometu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Zimska služba „Našičkog parka“ s ovim prvim pravim ovogodišnjim snijegom, pripreme ceste počela je još jučer poslijepodne. Tijekom večeri, noći i jutra sve su ceste, prijelazi i staze očišćeni. Kako doznajemo od voditelja zimske službe Hrvoja Šledera, jučer se započelo s posipanjem cesta, a noćas u 2 sata nastavilo s detaljnim čišćenjem. Nastave li se padaline, ceste će se – rekao je – dalje redovito čistiti po prioritetima.

Na zimske uvjete na cestama upozoravaju i iz naše Policijske postaje Našice. Livio Stošić u našem je programu podsjetio vozače na  obveznu zimsku opremu te da su dužni očistiti vozilo od snijega. Pozvao je na oprez, prilagođavanje brzine te prilagođavanje uvjetima na kolnicima.

 

redakcijsko izvješće

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit