HDZ: Kandidat za gradonačelnika bit će Krešimir Kašuba

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Grada Našica priopćio je kako je na subotnjoj sjednici donesena odluka da će kandidat za gradonačelnika Našica na predstojećim lokalnim izborima biti dr.med.vet. Krešimir Kašuba.

Nekadašnji dugogodišnji gradonačelnik i sadašnji dogradonačelnik Krešimir Žagar za Krešimira Kašubu rekao je kako se do sada već dokazao i kao predsjednik Mjesnog odbora, dugogodišnji gradski vijećnik, dogradonačelnik, a trenutno i predsjednik Gradskog vijeća te da je odličan poznavatelj svih prilika i istinski zaljubljenik u svoj grad.

I saborski zastupnik i dogradonačelnik Hrvoje Šimić podržao je kandidaturu, a Krešimira Kašubu vidi kao osobu prepoznatu u zajednici i djelovanju grada koja će nastaviti uspješan razvoj grada i svih prigradskih naselja, s naglaskom na gospodarstvu i poduzetništvu.

Krešimir Kašuba je, zahvalivši Gradskom odboru na povjerenju, istaknuo da je iznimno ponosan što ga je Gradski odbor izabrao kao kandidata te kako je siguran u pobjedu na izborima te nastavak uspješne suradnje sa županijskom i državnom razinom vlasti. Hrvatska demokratska zajednica u našemu gradu već desetljećima više nego uspješno obnaša izvršnu vlast, a tako će, siguran je, biti i ubuduće. Ovo je za njega, rekao je, izuzetno velika čast i obaveza. Naglasio je da je vrlo dobro upoznat s radom Gradske uprave kao i gradskih ustanova i poduzeća. Sadašnjem gradonačelniku Josipu Miletiću zahvalio je na svim uspješno završenim, ali i započetim projektima i investicijama te istaknuo da Našice u budućnosti vidi kao grad gospodarstvenika i poduzetnika te grad kulture, turizma i ugodnog obiteljskog života.

 

izvor: Gradski odbor HDZ-a, foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit