Žene vole pametne muškarce

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Žene vole pametne muškarce – naslov je knjige koju su sinoć u Hrvatskoj narodnoj knjižnici i čitaonici Našice predstavili autor Zlatko Erjavec te novinari Mato Peić i Goran Gazdik. Kako je istaknula ravnateljica knjižice Silvija Šokić, ova je promocija dio programa organiziranog povodom Svjetskog dana knjige i Noći knjige. Zlatko Erjavec virovitički je humorist i umjetnik, a kako je sam istaknuo, priče je počeo pisati potaknut “Virovitičkim umjetničkim večerima” koje je organizirao Robert Roklicer. Na duhovit način autor i njegova pratnja predstavili su humoreske i priče o svakodnevnim životnim situacijama i međuljudskim odnosima, sabrane pod nazivom Žene vole pametne muškarce, a za dobru atmosferu pobrinuo se Zlatko Kovačević Sax koji je na gitari i usnoj harmonici izveo nekoliko country-western skladbi Willija Nelsona, Boba Dylana i drugih autora.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit