Željko Pervan ponovno oduševio našičku publiku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Najpoznatiji hrvatski komičar Željko Pervan sinoć je ponovno oduševio svojim gostovanjem u našičkom Domu kulture. Pervan je još jednom dokazao da je majstor stand – up komedije, pruživši Našičanima gotovo dva sata vrhunske zabave. Stand – up komedijom “Predzadnji put” Pervan se osvrnuo na neizbježne muško – ženske odnose, odnos s našim susjednim zemljama, dotakao se i umirovljenika te žena za volanom, a jedna od tema sinoćnjeg nastupa bili su i neizostavni političari koji ga, kako je rekao, posebno nadahnjuju. Popularni komičar nije se propustio našaliti i na vlastiti račun – na jedinstven sarkastično–satiričan način opisao je svoje prvo zaljubljivanje, brak i život sa ženom i kćerima, ljubav prema domovini te svoj stav prema konzumerizmu koji nas okružuje. Željko Pervan svojim je petim gostovanjem u Našicama, čistim humorom i bez rekvizita, ponovno uspio do suza nasmijati mnogobrojnu publiku, koja je sjajno reagirala i u nekoliko navrata burnim pljeskom prekidala nastup osebujnog komičara.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit