Koncert Konstantina Krasnitskog

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U koncertnoj dvorani Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” sinoć je koncert održao pijanist Konstantin Krasnitski – pobjednik mnogih međunarodnih pijanističkih natjecanja. Sve nazočne na početku je pozdravila ravnateljica škole Marina Kopri istaknuvši posebno zadovoljstvo što je nakon gotovo 5 godina pokušavanja, ovo gostovanje ipak ostvareno. Koncertu su bili nazočni brojni učenici naše Glazbene škole što je posebno obradovalo gosta. Naime, Konstantin Krasnitski bavi se pedagoškim radom i aktivno koncertira, docent je Bjeloruske državne akademije te izvanredni profesor Akademije za umjetnost i kulturu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku te gostujući profesor Muzičke akademije u Zagrebu. Zahvaljujući njegovom dolasku u Osijek, utemeljio se studij klavira na Umjetničkoj akademiji, a mnogi njegovi učenici nagrađeni su na međunarodnim natjecanjima i festivalima.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit