Želim život bez nasilja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Županijskog savjeta mladih Osječko-baranjske županije, povodom Nacionalnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja, danas se diljem Osječko-baranjske županije provodi projekt ”Želim život bez nasilja”. Ovim projektom želi se ukazati na problem nasilja među djecom i mladima. Svjesni činjenice da je nasilje različitih oblika svakodnevno prisutno, odlučili su reagirati i pomoći zajednici u razumijevanju i prihvaćanju različitosti koje nas okružuju. Djeca i mladi su najvitalniji dio društva stoga ovim projektom podižu svijest o problemu vršnjačkog nasilja koji može imati teške posljedice u kratkoročnoj i dugoročnoj perspektivi razvoja djece – rekla je potpredsjednica županijskog i gradskog savjeta mladih Ines Resler. Dan ružičastih majica na našem području obilježili su predavanjem u školi u Vukojevcima, a djeci su poklonili ružičaste majice i slatkiše. Radionicu za 40 učenika od 1. do 4. razreda područne škole u Vukojevcima vodio je Darko Ćorković iz Odjela za prevenciju PU OBŽ. Ines Resler najavila je još jednu aktivnost u sklopu ovog projekta. Bit će to predstava za srednjoškolce, a koja će u Domu kulture biti izvedena u petak u 12 i u 14 sati. Djecu na današnjem predavanju pozdravili su i ravnateljica Osnovne škole Dore Pejačević Jasminka Falamić i predsjednik Gradskog savjeta mladih Našice Goran Konjetić.
tekst i foto: Robert Rigo

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit