U Podgoraču održana sjednica općinskog vijeća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Podgoraču je održana 18. sjednica Općinskog vijeća Općine Podgorač. Na dnevnom je redu bilo 9 točaka, a vijećnici su, uz ostalo, razmotrili prijedlog Odluke o dopuni Odluke o plaćama službenika i namještenika u upravnim odjelima i službama Općine Podgorač, prijedlog Programa utroška sredstava ostvarenih od prodaje, zakupa i koncesije poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske i naknade koja se plaća zbog promjene namjene poljoprivrednog zemljišta u 2020, godini. Prihvaćen je i prijedlog Provedbenog plana unaprjeđenja zaštite od požara za područje Općine Podgorač, kao i polugodišnje izvješće o radu načelnika te Izvješće o izvršenju Godišnjeg plana i programa rada Vlastitog pogona Općine Podgorač za 2019. godinu. Vijećnici su na današnjoj sjednici prihvatili i informaciju Policijske postaje Našice o stanju sigurnosti na području ove općine u 2019. godini.
Robert Rigo

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit