Zbor opere HNK Osijek nastupio u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sinoć je u Našicama, u Domu kulture, gostovalo Hrvatsko narodno kazalište Osijek. U programu koncerta “Najljepši Božić – Feliz Navidad” sudjelovali su solisti i zbor Opere HNK u Osijeku, pod dirigentskom palicom korepetitora i zborovođe Ante Sladoljeva i u klavirskoj pratnji Igora Valerija. Izveli su najljepše domaće i strane tradicionalne božićne pjesme. Našičani su tako imali priliku uživati u zborskim izvedbama pjesama U to vrime godišta, Svim na zemlji, Tiha noć ali i popularnih hitova kao što su You raise me up, Hallelujah i pjesme po kojoj je koncert i nazvan Feliz Navidad. Dirigent, Ante Sladoljev, za naš je Dnevnik prokomentirao koncert:

      14_12_2019_Ante_Sladoljev

 

Solistica Katarina Toplek rekla nam je svoje impresije nakon koncerta:

      14_12_2019_Katarina_Toplek.mp3

Katarina Toplek otkrila nam je kako su se za ovaj koncert pripremali oko mjesec i pol. Publika je izvođače nagradila i pozivom na bis, a svi izvođači Našičanima su poželjeli sretan Božić i uspješnu novu godinu.

tekst i foto: Robert Rigo

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit