Nuo Cheng i Hana Knežević nastupile u HNK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Svečana ceremonija proglašenja dobitnika priznanja i nagrada za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava “Krunoslav Sukić” održana je u HNK Osijek, a osim mnogobrojnih gostiju i laureata, na ovu su svečanost bile pozvane i učenice Dorine akademije pod vodstvom prof. Biljane Urban. Nastupile su Nora Gašparović, učenica Glazbene škole Franje Kuhača Osijek, Ana Šostar studentica MA Zagreb te učenice OGŠ Kontesa Dora iz Našica Nuo Cheng i Hana Knežević. Nuo Cheng se predstavila publici Urbanovom kompozicijom Memory i s River flows in you korejskog kompozitora Yirume. Hana Knežević izvela je Glinkine Varijacije na rusku narodnu temu i Urbanovu Mazurku „Dagmar“. Na svečanoj ceremoniji nazočne su bile i njihove profesorice Sanja Vazdar i Darija Vlajnić, ravnateljica glazbene škole Marina Kopri kao i njihovi roditelji.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit