Završen projekt vrijedan gotovo dva milijuna kuna

Facebook
Twitter
Pinterest

Humanitarna udruga “Dar dobrote” Našice organizirala je završnu konferenciju projekta “Zaželi R.A.D.O.S.T. – raditi, aktivirati se, doprinijeti, ojačati, suosjećati, truditi se!” Rezultate i podatke o projektu, kroz kraću video – prezentaciju, nazočnima je predstavila voditeljica projekta Natalija Barišić Novačić, a s nekoliko prigodnih riječi obratio se i predsjednik Udruge Robert Kresić. Kako je rekao, projekt je trajao 28 mjeseci, bilo je zaposleno 10 žena koje su skrbile o 50 korisnika, a ukupna vrijednost projekta bila je gotovo 2 milijuna kuna. Projekt je proveden bez većih problema i neprihvatljivih troškova, a uspješan završetak ovog stvara jamstva za neke buduće projekte. Jedan od izazova bit će i osiguravanje pomoći korisnicima i nakon završetka ovog programa – rekao je Kresić.
tekst i foto: Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit