Dario Dutina pobjednik 29. memorijalnog šahovskog turnira “Antun Tomljanović”

Facebook
Twitter
Pinterest

Jučer je u prostorijama ŠK Slavonac Našice odigran 29. Memorijalni seniorski šahovski turnir Antun Tomljanović na kojem su uz igrače domaćeg kluba nastupili i igrači ŠK Belišće, ŠK Valpovo i ŠK Đurđenovac. Na natjecanju je sudjelovalo 13 šahista koji su odigrali ukupno 7 kola uz tempo igre od 5 minuta s dodatkom 3 sekunde po potezu po igraču za partiju. Pobjednik turnira sa 6 osvojenih bodova je Dario Dutina, drugi je Zvjezdan Grandić s 5,5 bodova, a treći Ivica Leaković s 5 osvojenih bodova. Turnir su tradicionalno otvorili članovi obitelji Tomljanović te su najboljima uručili nagrade, a okupili su se i prijatelji kluba u čast na dugogodišnjeg tajnika kluba Antuna Tomljanovića.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit